gazon natural
terenuri sportive cu gazon natural

terenuri

Proiectare terenuri sportive
cu gazon natural

Un lucru bine făcut este rezultatul unui proiect bine gândit.

Pentru o reuşită transpunere în practică a soluţiilor alese de d-voastră în domeniul terenurilor sportive este necesar un proiect detaliat, corect şi profesionist întocmit, care să respecte rigorile tehnice dar să ţină seama şi de opţiunile d-voastră şi de aspectele concrete din teren.

Principalele discipline care guvernează acţiunea de proiectare a terenurilor sportive cu gazon natural sunt ingineria, arhitectura şi agronomia.

Gama Verde vă pune la dispoziţie o echipă experimentată şi profesionistă pentru întocmirea proiectelor tehnice şi de execuţie a terenurilor sportive cu gazon natural, a pistelor de atletism şi a facilităţilor adiţionale acestora, inclusiv pentru faza studiilor de fezabilitate. Proiectele noastre sunt originale şi incorporează cele mai noi şi eficiente standarde şi soluţii în domeniu, fiind in deplin acord cu normele şi regulamentele sportive incidente.

Oferim servicii de proiectare şi pentru amenajările peisagistice, pentru care putem realiza şi simulări foto-realistice 3D detaliate, incluzând toate elementele existente în arealul vizat precum şi materialul dendrologic propus.

Fiecare proiect este personalizat, urmărind să pună în valoare toate avantajele spaţiului unde va fi amplasat dar ţinând seama şi de preferinţele beneficiarului.

Gazonul pentru noi este o pasiune, un mod de viaţă, o provocare, iar obiectivul nostru este perfecţiunea.

La meniu